Avatar billede Hikari Nybegynder
13. maj 2010 - 13:50

Bærbar til Gameing

Hej

Jeg skal til at indvistere i en bærbar.

Den skal primært køre programmer som Auto Cad, Auto desk Revit, SketchUp osv... altså store 3D tegneprogrammer.

Så jeg er kommet frem til at en bærbar der er bygget til spil burde kunne opfylde de krav til hastighed, opløsning osv tegneprogrammerne osså stiller.

Men men... jeg syntes ikke rigtig at jeg har kunnet finde nogen sådan rigtig gode spil computere der kan købes i DK. (kun Dell, men dem hører man bare så meget dårligt om)

Søger man på engelsk er der massere der virker lovende (Sager np 9262, Gateway P 7811 FX, Toshiba Qosmio X505-Q880, Origin EON18 mf.)

Kan i anbefale nogen Gameing laptops der kan købes i Danmark? eller ved hvor man eventuelt kan købe nogen af de ovenstående?

på forhånd tak :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester