Avatar billede frseverin Nybegynder
06. maj 2010 - 19:04

Skype samtaler virker ikke når jeg er med i dem

Hej

Jeg har på det sidste haft en del problemer med mit Skype program.. Hver gang jeg er joinet en samtale sammen med nogle venner alt fra 2 - 5 venner, får jeg hele samtalen til at hakke. Ind i mellem virker alt fint, men for det meste kan man kun høre halvdelen af hvad de andre siger, og hvad jeg siger, - som om deres stemmer helt forsvinder -. Det er kun når jeg selv er med i samtalen problemet er. når de andre snakker uden mig virker alt fint.

Jeg har prøvet og geninstallere programmet op til flere gange, og jeg har slettet en masse programmer og codecer som jeg mener ku ha nogen indflydelse..

Jeg skriver her for at høre om nogen har haft samme problem, eller om i kender en evt løsning på hvad det ka skyldes?

Mange tak
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester