Avatar billede katten1234 Nybegynder
17. februar 2010 - 17:38 Der er 2 kommentarer

ASUS N61Ja

HVad siger i til denne her computer: http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=721390 , er den værd at købe eller er der nogle bedre i samme prisklasse 7000 kr ?
Avatar billede Helbo-DK Juniormester
19. februar 2010 - 19:59 #1
Absolut en bærbar som kan anbefales og ASUS som mærke er kvalitet. Synes ikke jeg har oplevet ret mange ASUS-maskiner med fejl og mangler, i fht. mange andre producenter som fx HP, Acer osv... ASUS er rigtig godt. Og maskinen er kraftfuld, og så synes jeg ikke at den er særlig dyr i fht. hvad den indeholder. Kunne godt selv overveje den.
Avatar billede katten1234 Nybegynder
20. februar 2010 - 14:43 #2
Ja rigtig fed computer, men der er desværre ingen som har den på lager her i danmark, og asus har prblemer med leveringen!
Men hvis du finder den, å må du erne give lyd !
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester