Avatar billede bimbo111 Nybegynder
03. december 2009 - 17:43 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Strømstyring af grafik i xp vs. win7

Jeg har for nylig købt en ny bærbar (HP pavillion) med win7 præ-installeret. Jeg har efter meget møje og besvær fået en velfungerende dualboot op at stå med xp / win7.
Jeg har aldrig før haft xp på en laptop - Og her kommer så problemet.
Hver gang jeg trækker strømmen fra falder min performance helt vildt. Jeg oplever det primært i det grafiske, der begynder at hakke helt vildt - selv ved simple opgaver, som at flytte vinduer rundt.

I windows syv har man flere muligheder for at tilpasse strømforbruget, når computeren kører på batteri, men i xp er strømstyringen fuldstændig skrabet. Hvordan ændrer man advanceret på strømforbruget i xp?
Avatar billede Chrlol Nybegynder
03. december 2009 - 19:08 #1
Du skal have fat i et program til det, normalt følger der nogle drivere med, når du køber computeren og siden win 7 mere eller mindre håndtere det selv har de sikkert ikke givet et program med til at køre i XP, eventuelt kan du kigge på HP's hjemmeside!
Avatar billede bimbo111 Nybegynder
02. januar 2011 - 17:11 #2
Nu er det lang tid siden, men løsningen var vist at deaktivere en grafiktjeneste der ændrede strømtilførslen til grafikkortet når man tog stikket ud.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester