Avatar billede sympotonic Nybegynder
02. oktober 2009 - 10:15 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Søger TV Tuner kort med speciel brugerflade

Hej alle jer,

Jeg søger et tv tuner kort, hvor der er RCA Video indgang på, og hvor der medfølger software, som man kan tvinge til at køre øverst. Tanken er at jeg f.eks altid vil have mit tv program til at køre oppe i højre hjørne, lige meget hvad jeg ellers laver på computeren. så som spiller CS, søger på internet explore osv.

Er der nogen af jer som har erfaring indenfor TV-Tuner kort, som har RCA Video indgang, da jeg skal tilsluttet yderligere ting til, som kan det jeg efterspørger, vil jeg meget gerne høre hvad jeres kort og program i bruger hedder.

MvH Tommy Christiansen
Avatar billede mcb2001 Nybegynder
02. oktober 2009 - 15:37 #1
du kan ikke tvinge ret meget til at ligge oven på f.eks. CS, da den "overtager" grafikkortet og dermed hvad der bliver skrevet til skærmen...
Avatar billede sympotonic Nybegynder
06. juni 2011 - 16:19 #2
Lukker tråden - er gået død
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester