Avatar billede Engelb Nybegynder
20. september 2009 - 01:20

mine kontakter er væk efter opdatering

Jeg har geninstalleret min computer og startede med at bruge det indbyggede Windows messenger, hvor mine kontakter er der lige så snart jeg logger ind.
Men nu har jeg downloadet Live messenger og når jeg åbner det er mine kontakter væk, geninstallation hjælper ikke. Det var ikke et problem før jeg formatterede min hd. Der kørte jeg også Live... Hvad er problemet lige? Man kan desværre ikke eksportere kontakterne mellem de to versioner.. jeg har ikke fundet ud af det ihvertfald. Men hvorfor er mine kontakter væk nu når de virkede fint før, den henter jo mine kontakter fra en server på nettet formoder jeg. Hvordan løser jeg lige det?

Jeg kører med.
Windows XP pro
version 2002
SP3(den er aktiveret)
Avast antivirus
og Microsoft firewall
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester