Avatar billede shadowdance Nybegynder
10. august 2009 - 19:29

Hastigheder over trådløst

Hej,

Jeg har et LAN-netværk med trådløs router. Min stationære er koblet på routeren med 15 m kabel, 100 Mbps. Den bærbare er på routeren trådløst, 54 Mbps. Nu vil jeg gerne afspille film og musik fra den stationæres eksterne disk.

Umiddelbart kan det sagtens lade sig gøre, men der opstår problemer i perioder. Somme tider lagger den så voldsomt, at musikken går i stå i 3-5 sekunder, hvorefter den fortsætter. Det sker altid i film. Her lagger den konsekvent, hvert minut, 5-10 sekunders afbrud.

Begge maskiner er nyinstallerede og kører fint. Der er ingen services der kræver voldsom trafik. Det er rent ud sagt lidt af et mysterium.

Nogle der har nogle gode erfaringer?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester