Avatar billede sunefr Nybegynder
14. juli 2009 - 16:53

Poker Software - flere programmer åbne samtidig

Hej alle

Jeg spiller online poker, og jeg har købt et program der hedder SNG Wizard, som jeg bruger til at gennemse mit spil for fejl osv.

Pokersiderne har ikke noget imod at man bruger programmer til at forbedre sit spil, så længe det ikke er programmer der træffer beslutninger for en mens man spiller.

Man kan indtaste et poker setup i SNG Wizard og programmet kan så komme med en foreslået handling, så i teorien kan det rådgive om beslutninger mens man spiller. Derfor har de lavet programmet således, at det automatisk lukker ned hvis en poker klient er åben samtidig.

Jeg er fuldstændig enig i, at man ikke skal bruge computer software til at træffe beslutninger for en imens man spiller. I mit tilfælde vil det overhovedet heller ikke være praktisk muligt - jeg spiller 4-6 borde ad gangen og man har under 10 sek til at træffe en beslutning på hvert bord og man har ofter mange beslutninger samtidig. Jeg ville ikke kunne nå at indtaste noget som helst før hånden ville være overstået og det alligevel er for sent.

Mit "problem" er, at jeg næsten altid har en poker klient kørende og kan derfor aldrig tjekke om jeg gjorde noget forkert når jeg er røget ud af en turnering (fordi jeg stadig er med i 5 andre).

Derfor er mit spørgsmål om man på nogen måde kan komme uden om, at programmet lukker ned når jeg har en poker klient åben? Jeg har tænkt over at køre programmet på en anden computer, men så skal jeg sende "hand histories" via e-mail til mig selv mens jeg spiller, og det er ret omstændigt.

For at opsummere, så længe jeg ikke bruger programmet til at træffe beslutninger med mens jeg stadig er med i en turnering bryder jeg ikke nogle regler - jeg vil bare gerne have mulighed for at tjekke allerede overståede turneringer samtidig med at jeg spiller nogle nye...

Er der nogen der har et bud på om det er muligt? Jeg ved ikke hvad det er jeg leder efter, for jeg er på ingen måde IT ekspert...

Mange tak for hjælpen

Mvh
Sune
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester