Avatar billede fazer Nybegynder
14. maj 2009 - 13:42 Der er 1 løsning

Hastighed mellem Router PC og Media HUB

Haløj Eksperter.

Jeg har købt mig sådan en Linksys Media HUB NHX400. Og den har jeg koblet til min Router Dlink 655. Jeg har lagt et par film ud på hub'en samt alle mine billeder, men hvis jeg vil prøve at se filmene så hakker den ind i mellem i billede og lyd, altså billedet stopper helt og lyden forsvinder. Hvis jeg så pauser afspilningen i nogle minutter så kommer den op og køre igen i ca 10 til 15min. Og mht billeder, så har den sådan en funktion hvor den selv kan vise et dias i browseren, og det går også i stå ind i mellem. Er er der nogen her inde som kan hjælpe med at løse disse problemer. Jeg kan tilføje at hvis jeg forsøger at oprette forbindelse til drevet i HUB'en (altså bruger den som server) så er forbindelsen også meget langsom. håber der er nogen som kan hjælpe.
Avatar billede fazer Nybegynder
23. maj 2009 - 20:58 #1
Der er hvis ikke meget held i denne tråd øv....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester