Avatar billede h_h Nybegynder
08. april 2009 - 10:10

Dynamisk image-menu i PHP-CMS

Kære Eksperter

Håber jeg har valgt den rette kategori - ellers: Ret mig!

Jeg har lavet et ret simpelt CMS i PHP og MySQL. Navigationsmenuen i systemet består af .png-billeder i div'er, fordi den skrifttype jeg vil have menuen i, ikke er at finde på gennemsnitlige computere.

Problemet er, at jeg, når jeg laver et nyt menupunkt, skal ind i Photoshop og lave .png'en til menupunktet, hvilket gør CMS'en væsentligt mindre dynamisk.

Så jeg vil meget gerne høre, om man:

A: Enten kan få PHP til at skabe denne .png, når man opretter menupunktet og placere filen på webserveren eller i MySQL - og redigere eller slette den, som en del CMS'en?

B: Eller kan få PHP til dynamisk at skabe alle .png'er i menuen, når man kalder hjemmesiden?

Jeg har ikke kunnet finde nogen tutorials på hverken A eller B - så jeg vil også gerne høre, om det er en meget utraditionel/besværlig måde at gøre tingene på?

Og om der er alternativer, hvis man gerne vil have en CMS-styret navigationsmenu, som ikke lige skal være i en af de websikre fonte?

På forhånd tusind tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester