Avatar billede nmnm Nybegynder
07. april 2009 - 13:07

Philips MCI500 og DNS/Gateway

Jeg har for nyligt købt et Philips MCI500-anlæg, som blandt andet skulle kunne forbinde trådløst til internettet og finde CD-oplysninger og cover i Gracenote-databasen. Det kan jeg dog ikke få til at virke, på trods af at jeg godt kan få internet-radio til at virke. I opsætningen af internet-adgangen skal jeg bruge DNS1, DNS2 og Gateway, og jeg skal også vide om det skal konfigureres en proxy. Problemet er at jeg på mit Vista-system ikke kan finde ud af at finde min DNS eller Gateway. Skal jeg finde dem gennem Stofa eller Philips, eller kan jeg på nogen måde selv "slå dem op" når jeg er forbundet til internettet?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester