Avatar billede maqhem Nybegynder
22. februar 2009 - 17:51 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Gammel e-mail duer ikke mere

Hej eksperter.

Jeg må nu dy til at spørge jer, for jeg kan simpelthen ikke løse problemet. Jeg har en ven, der har en e-mail-addresse, som han altid har haft - stort set. Den er oprettet hos hotmail.com. Nu ville han så have oprettet en ny e-mail-adresse, og det gjorde han, og pludseligt kunne kan ikke logge ind på den gamle e-mail mere. Vi har prøvet alle tænkelige kodeord flere gange, og vi kan ikke engang få lov til at nulstille adgangskoden, for så vil oplysningerne blive sendt til den samme e-mail-adresse. Og jeg kan ikke finde, hvor jeg kan besvare et hemmeligt spørgsmål og så få lavet et nyt password. Det ser ikke ret godt ud. Jeg har haft beskrevet problemet for hovederne i deres feedback, men de har ikke svaret. Hvordan skal jeg gøre? Eller hvem skal jeg i givet fald kontakte? Vi kan oplyse alle de vigtige oplysninger, der er at oplyse. Men passwordet er enten blevet deaktiveret eller glemt. E-mailen blev oprettet for femten år siden eller lignende, siger han, og han har altid haft sin computer til at huske koden for ham, så han aldrig selv har skullet skrive koden.

Hjælp!

På forhånd tak.
Avatar billede Jensen DK Novice
25. februar 2009 - 13:50 #1
Avatar billede maqhem Nybegynder
26. februar 2009 - 09:11 #2
Lukket.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester