Avatar billede nikke123 Nybegynder
25. december 2008 - 17:54

FIFA09 spilbug til PC

Heya.

Jeg står i den meget heldige situation, at jeg har fået FIFA09 til PC i julegave. Desværre står jeg samtidigt i den meget uheldige situation, at jeg efter installationen af spillet og kopieringen af filerne endelig kommer ind for at spille en kamp, og så finder ud af at alle spillerne er usynlige. Wtf? Jeg kan se banen, jeg kan se tilskuerne, jeg kan se bolden. Men de 22 mand der render rundt på banen kan ikke ses; det eneste de har efterladt sig er markøren over deres hovede og deres skygge. Jeg ved ikke om det er nogle indstillinger jeg skal ændre, eller om det er en fejl på cd'en - jeg synes hvertfald bare det er MEGET mærkeligt, og hvis der er nogle der har oplevet samme problem og fundet en løsning må de meget gerne skrive den her, folk må også meget gerne komme med gode forslag eller idéer til hvad jeg skal gøre, også selvom de måske ikke har været i samme situation.
Måske det er fordi jeg ikke har fået downloadet den patch der kræves for onlinedelen, da der simpelthen ikke sker noget når jeg prøver at downloade den. Når man starter spillet siger den at jeg mangler en nyere version for at spille online, og hver gang jeg trykker ja, så sker der ikke mere. Der popper intet frem, og den viser ingen tegn på at den påbegynder nogen som helst form for download.

Jeg har også prøvet at geninstallere det, uden held.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester