Avatar billede wackey Nybegynder
21. december 2008 - 13:46 Der er 1 kommentar

Wierless connection speed

Hej,

Når jeg henter lokalt fra min netwærks harddisk, over det trådløse, som i sit max har 56Mbps så under taskmanager kan jeg se den kun udnytter overførelsehastigheden med 20-30% hvorfor kører den ikke op i max? hvis jeg bruger kabel altså Wlan så kan jeg udnytte min 100Mbps med 80-90% hvorfor kan det trådløse ikke køre lige så hurtigt?
Avatar billede langbein Nybegynder
21. december 2008 - 20:31 #1
Det kan vel skyldes mange faktorer som avstand mellom PC og accesspunkt og forstyrrelser fra andre access punkt eller sendere i nærheten. Spesielt hvis det er andre access punkt i nærheten som sender på den samme kanal, så kan det hjelpe å skifte til en annen kanal som har en god avstand fra de kanalene som allerede er i bruk. Eventuell bruk av kryptering kan vel også ta noe av overføringshastigheten.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester