Avatar billede nmb Nybegynder
16. september 2008 - 10:01 Der er 5 kommentarer

Hvordan printer man PDF´er til kant??

Hver gang jeg har lavet et dokument i Indesign, eksporteret det til en PDF - fil, og printer filen, kommer der en hvis ramme rundt om det hele? Der bliver simpelthen ikke printet ud til kanten. Er der nogen der kan hjælpe med dette?
16. september 2008 - 10:11 #1
Kan din printer printe til kant?
Er der en hvid kant når du ser pdf-dokumentet på skærmen?
Avatar billede nmb Nybegynder
16. september 2008 - 11:38 #2
Der er ikke en hvid kan på PDF´en når den ses på skærmen. Jeg ved ærlig talt ikke om den printer jeg bruger kan printe til kant. Det er en Dell 5110cn, hvis det sku sige dig noget.... :-)
16. september 2008 - 11:40 #3
Kender ikke printeren, men hvis der ikke er en hvid kant på pdf'en på skærmen, er det højst sandsynligt fordi prineren ikke kan skrive til kant.
16. september 2008 - 12:04 #4
Du kan undersøge printerens minimumsmargener ved at indstille alle margener til 0 i Word. Herefter justeres automatisk til minimumsværdierne.
Avatar billede sn0wflake Nybegynder
17. september 2008 - 13:23 #5
Printere der kan printe helt til kanten er faktisk sjældne. Ved ikke hvorfor man ikke skal kunne udnytte margenen. Ellers må du i gang med saksen :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester