Avatar billede sovsekoder Nybegynder
25. august 2008 - 11:22 Der er 1 løsning

Bestpractice for at gemme member-variabel inden postback

Jeg har brug for at vide hvad "best practice" er, når jeg ønsker at gemme member variable mellem postbacks på en webform.

Setup'et er følgende:
Jeg har en side: monthEntries.aspx. Denne side henter en værdi (projectId) fra en anden form via metoden beskrevet her: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/6c3yckfw(VS.71).aspx(Passing Server Control Values Between Pages).

Den hentede værdi gemmes i en lokal variabel. Når man så klikker på en kontrol på siden, som laver postback, så er projectId, som var værdien jeg hentede, nul-stillet :) - Hvilket er helt normalt, da klassen initializeres på ny ved postback.

Spørgsmålet er så: hvad er bestpractice for at løse det problem? (gem variablen i session? sende som parameter? andet? noget tredje?)
Avatar billede sovsekoder Nybegynder
25. august 2008 - 12:14 #1
viewstate
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester