Avatar billede pixelboxdk Nybegynder
29. juni 2008 - 18:05 Der er 1 kommentar

MySQL udtræk i ASP

Jeg har en slags blog, hvor man kan kommentere på indlæg. På denne side er der også et forum - som er lagt for sig selv. Nu kunne jeg dog godt tænke mig at disse arbejder sammen. Når folk skal skrive en kommentar på en blog-post, vil jeg gerne have at det kun er dem der er registreret på forummet der kan skrive. Min blog ligger dog i access og mit forum i MySQL5..

Jeg skal i princippet bare have en login-box, der hiver brugernavn og pass ud af MySQL databasen, tjekker om det er korrekt, og så videre..

Hvordan connecter jeg så til databasen, laver SQL-strengen, og validere det, og sender brugeren videre til kommentar-siden?
(Dette er desværre mit første forsøg på at arbejde med SQL - så hvis du kender nogle sider med eksempler på SQL-kald og connections med MySQL må du meget gerne sende dem min vej)
Avatar billede langthjem Nybegynder
08. juli 2008 - 20:32 #1
Det er jo egentlig bare et simpelt loginsystem. Du kan tilføje min MSN dennis[snabelaaa]langthjem.dk, så kan jeg hjælpe dig igang med det.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester