Avatar billede maxmuldjord Nybegynder
28. april 2008 - 10:32 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Mac og Linksys router

Hej exp

Har en Macbook og en trådløs Linksys WRT54GC. Uanset hvilken form for sikkerhed jeg vælger i wireless så nægter airport at connecte. Kun hvis jeg "disabler" sikkerhed kan jeg få hul igennem.

Jeg har f.eks prøvet WEP og indtastet en passphrase og save settings. Når jeg så prøver fra min Mac så kan jeg ikke komme igennem, den siger noghet i stil med at jeg enten har valgt et forkert password eller kryptering er forkert. Hvad er det jeg gør forkert? Har også forsøgt med "generate" så kommer der 4 nøgler nedenunder.
Avatar billede ferdinand.k Mester
28. april 2008 - 10:44 #1
lad være med at bruge WEP, men benyt WPA-PSK istedet for... Krypteringsteknologien er langt mere avanceret, og fleksibel...
Avatar billede thov Forsker
28. april 2008 - 13:26 #2
Gå udenom 'passphrase', og indtast en hexadecimal kode i stedet for - begge steder - for så undgår du 'oversætterfejl' (Det er hex-koden som benyttes ved krypteringen).

Det er bare lidt besværligt at indtaste en masse tegn (28 ?), udelukkende med 0-9 og A-F :-)
Avatar billede maxmuldjord Nybegynder
06. juli 2008 - 23:20 #3
havde glemt denne, sorry
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester