Avatar billede dallar Nybegynder
22. april 2008 - 18:03

Skaf mig en printer + trådløs printerforbindelse

Hej Eksperter,

Nu skal jeg til at købe printer og jeg har nogle kvaler med at finde ud af hvad der ville være bedst for mig. Jeg har nogle ganske fine krav til printeren, da den ikke behøves at være en monstermaskine og heller ikke en pisseprinter.. Men her er det..

1: Den skal ikke være dyr; Jeg giver op til 1500-1600,- for den
2: Jeg ser helst at maskinen er en HP
3: Den skal kunne sættes op til at være trådløs, da det meste af udskrivningen foregår fra en bærbar (Jeg gider heller ikke alt det kabel fis)
4: Jeg ønsker at den skal være sort
5: Den skal være en 3 i 1 printer, fordi de er flottest (Hehe)
6: (Den skal kunne holde mere end 1 sæt blækpatroner - Men det er
ikke et krav som sådan)

Jeg skal egentlig talt bare bruge den til de stile jeg skriver i Gymnasiet, og så selvfølgelig til at printe et par billeder ud indimellem.

Jeg har heller ikke styr på hvordan jeg sætter den op til at være trådløs. Vi har trådløst internet i hjemmet og routeren er en Dlink.. Hvad mangler der for at jeg kan opsæte det trådløst?

Daniel
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester