Avatar billede unknown_someone Juniormester
21. januar 2008 - 12:27 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

VS2005 - stier og localhost

Når jeg udvikler web i VS2005 synes jeg at det er en krig at arbejde med stier, altså henvisninger til css, javascript, billeder osv.

Hvis jeg fx laver en ny solution og gemmer den i c:/projekt og laver en web applikation jeg kalder web så laves denne mappe c:/projekt/web. så langt så godt.

Når jeg så vil køre min web applikation vil det give stien http://localhost:1576/web/ - og mappen web giver problemer når jeg skal referere til fx css og billeder. Bruger jeg .net-kontroller kan henvisningen fx bare være ~/images/bill.gif men bruger jeg almindelig html vil jeg gerne kunne referere med fx /css/style.css således at jeg kan opbygge min adresselinie uden ydeligere hensyntagen (derfor kan jeg ikke bruge fx ../css/style.css da mappestrukturen i teorien kan være uendelig), men istedet er jeg tvunget til at køre med fx /web/css/style.css, og det vil bare give problemer når siden så uploades til produktion.

Så hvordan kan jeg på en smart måde løse dette problem (og vil gerne undgå at skulle ændre i fx en config-fil fra udvikling- til produktionsmiljø) - kan jeg få VS til kun at køre til fx http://localhost:1576/ eller hvad gør i andre?
Avatar billede dehaas Nybegynder
21. januar 2008 - 14:05 #1
Hvis du vælger properties for dit website i vs, vil du se en property der hedder "Virtual path". Hvis du ændrer denne til ikke at have nogen værdi ("/"), slipper du for "/web" i url'en i dit udviklingsmiljø. Håber det var det du mente.
Avatar billede unknown_someone Juniormester
23. januar 2008 - 13:17 #2
fandt løsningen inden din kommentar, men derfor skal du da ikke snydes så læg et svar.

Det kræver iøvrigt SP1
Avatar billede dehaas Nybegynder
23. januar 2008 - 15:27 #3
herligt du fik det til at virke
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester