Avatar billede sumokadet Nybegynder
19. januar 2008 - 19:13 Der er 1 kommentar

Bygge et .xls-ark ud fra flere .csv filer i C#?

Jeg sidder med en C#-applikation, der som output giver mig to-tre kommaseparerede filer (.csv-filer).

Mit ønske er at skabe et Excel ark (.xls), der indeholder disse kommaseparerede filer som individuelle underark/faneblade. Data i .csv-filerne behøver jeg ikke ændre noget ved, da de alle siger individuelle information, der tilsammen giver det fulde svar.

Er der nogle der ved om dette er muligt, og i giver fald hvordan?

(Jeg har nemlig ikke alt for meget adgang til at ændre direkte i de dele, der skriver .csv-filerne, men kan bag efter behandle dem.)
Avatar billede jeppekristensen Nybegynder
23. januar 2008 - 19:44 #1
Hej.

Her er et link til hvordan man kan fylde data i et excel-ark. http://support.microsoft.com/kb/306023 håber det kan inspirere.

Her er en grov skitse over hvad jeg ville gøre: Jeg ville bruge en StreamReader klassen til at læse fra csv filen. Læse en linje af gangen ind i en string bruge Split metoden for denne string til at genere et stringbaseret array (split kan sortere efter den char som seperarer). Jeg ville så læse dette array ind i excelarket jævnfør det link jeg sendte (hvor han lægger et array ind ad gangen)

Håber dette kan inspirere lidt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester