Avatar billede tinamus1 Nybegynder
12. december 2007 - 18:08 Der er 2 kommentarer

fjerne susen fra lydfiler.

har et c media audio ac97 onboard lydkort og har sat pc'en til anlægget. Mit problem er at selvom ingen lydfiler bliver spillet suser og skratter det i højttalerne.... når jeg ripper en streaming kommer det med på optagelsen. er der nogen der ved hvad der kan være galt???
heeeeeeeellllllllppppppp meeeeeeeeeeeeeee.... plz.
Avatar billede trav4u2 Novice
12. december 2007 - 19:09 #1
Har du testet på en anden afspiller at støjen kommer med på optagelser? Mit bud ville nærmere være at du skal have justeret lydniveauer på PC’en.

Prøv at gå ind i Kontrolpanel - Lyde og lydenheder - Knappen avanceret og juster på line in, wave og lydstyrke. Hvis du ikke bruger mikrofon bør du slå den fra.
Avatar billede trav4u2 Novice
12. december 2007 - 19:11 #2
Der kan selvfølgelig også være noget glat med din forbindelse til anlægget. Ligger dit kabel tæt på en strømførende ledning?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester