Avatar billede perlys Praktikant
04. december 2007 - 17:35 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Fjern database

Hej alle

Jeg har et lille firma hvor vi er 3 medarbejdere som kobler op på et regnskabs program (PC-Firma/AirBoss) - Hovedprogrammet ligger på vores kasse-pc, hvor vi så kobler op til hoveddatabasen fra de lokale klienter, det fungerer fint. Mit spørgsmål er så: kan man hjemmefra (lokation2) installere programmet og så via nettet logge på samme database fil? - Jeg har i dag fjernskrivebords-løsning, men det kan ikke altid lige følge med, så jeg ville jo mene at hvis man kun har fjernforbindelse til databasen, så bør det hurtigere, hvordan deler man databasen hjem-til?
Avatar billede leif Seniormester
04. december 2007 - 21:04 #1
Det er langt fra sikkert at du får bedre performance ved det du vil. Hvad type database bruger systemmet ?
Avatar billede silvershadow Nybegynder
05. december 2007 - 15:01 #2
Performance mæssigt vil det være meget sløvt (dvs utilfredstillende) idet alt for mange data skal flyttes over din internet opkopling, som uanset din hastighed er sløv i forhold til 100Mbit som et normalt netværk kører med.

Hvis det kun var skærmbilleder der skulle opdateres, ville performance være Ok.
Avatar billede perlys Praktikant
30. januar 2008 - 18:41 #3
Tak - Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester