Avatar billede homemicky Nybegynder
27. november 2007 - 13:56 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Fjernskrivbord mangler 1-2 centimeter i hver side

Jeg har 2 stk. computer der er sat nøgagtigt samme op, problemet med den ene er at lige pludselig, så mangler den 1-2 centimeter ude i venstre og højre side af skærmenbilledet, når man anvender fjernskrivbord. Jeg synes jeg har prøvet alt muligt er der nogen der kan hjælpe med dette?
Avatar billede dinx Nybegynder
27. november 2007 - 15:10 #1
Prøv at ændre din skærmstørrelse i indstillinger til fjernskrivebord. Der kan du helt selv bestemme hvad størrelse den skal være.
Avatar billede johnstigers Seniormester
27. november 2007 - 19:43 #2
inkluderer alt muligt at du har prøvet at indstille størrelsen på selve skærmen?
Avatar billede homemicky Nybegynder
28. november 2007 - 07:43 #3
til dinx er afprøvet, og til john stigers det skal jo ikke være sådan at hver gang man bruger fjernskrivbord, så skal min kollega ændre skærmstørrelse på skærmen hver gang... mmm det må noget andet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester