Avatar billede linksys Nybegynder
23. september 2007 - 14:26 Der er 5 kommentarer

Terratec Cinergy HT PCI

Er der nogle der har erfarring med tv-tuner? Har købt en terratec, og det spiller umiddelbart rigtigt godt med andet software end det medfølgende. Men jeg kan ikke helt forstå hvorfor jeg ikke kan tage digital tv? Bor i Aalborg så der burde man da kunne! Tager fint analog signal selv om det ikke er det bedste billede er det da okay hvis bare man sidder lidt væk ;-)

Hvorfor kan jeg ikke finde dr og tv2 i digital?
Avatar billede thov Forsker
23. september 2007 - 19:11 #1
Og du er sikker på, at tuneren er med DVB-T ?
Bor du i det grønne område på dette kort: http://www.hifishoppen.dk/dvbt/1.htm burde du kunne tage digital-TV via stueantenne.
Avatar billede linksys Nybegynder
23. september 2007 - 21:11 #2
Jeg er ret sikker på at der er DVB-T i... Den kan både analog og digital.. Kan også både søge analoge og digitale kanaler men der kommer bare ingen når jeg scanner efter de digitale. Og ja jeg bor i centrum af Aalborg så det skulle jeg vidst gerne kunne. Men er der noget med at tv2-antennen skal drejes i en anden retning? For sidder på en fælles antenne (formoder jeg)..
Avatar billede thov Forsker
23. september 2007 - 22:27 #3
Hmm.. Ja, så burde der være signal, men prøv uden fællesantennen - bare på en stump ledning, for downtown Aalborg skal der være hul igennem.
Avatar billede linksys Nybegynder
23. september 2007 - 22:59 #4
Det virker! Bare lidt ærgerligt at man ikke kan se de mange andre kanaler også så...
Avatar billede thov Forsker
24. september 2007 - 00:01 #5
Det tyder på, at fællesanlægget skal laves om, medmindre det er noget kabel-noget, for så har du ikke nogen glæde af DVB-T tuneren.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester