Avatar billede soltoften Nybegynder
24. juli 2007 - 19:32

Router laver selv reset

Hej
Jeg har en Linksys WPTP54G-EU router, den har indbygget telefonadapter til IP telefoni. Mit problem er, at når jeg har indtastet opsætningen for Voice delen, så går der ca. 15-30min så laver routeren selv en reset, men det er kun voice delen, der bliver reset, "internet delen" virker stadig. Jeg har prøvet både med og uden telefoner tilkoblet, det giver ingen foreskel. Den første router jeg havde kørte ca. 1,5 mdr. uden problemer, så opstod ovenstående og jeg fik en ny router på garanti, da man mente der måtte være opstået en fejl på denne. Men nu har jeg sat den nye router op, men med samme resultat.
Jeg køre under profiber internet og bruger Telesome til ip telefoni.
Er den nogen der har ide til løsningen?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester