Avatar billede soerenxd Nybegynder
20. marts 2007 - 21:43 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Pc kan ikke starte .

Hej . Min pc er begyndt ikke at kunne starte. Når jeg vil starte op kommer det der loader windows godt nok, men så lige når der er færdigt kommmer der et blik hvor man kan se det er en fejl meddelelse og så genstarter den bare. Så jeg tænkte fejr nok og ville installere windows på ny. Det vil den heller ikke . Derr vil den ikke skrive teksten :s . Så please hjælp.

MVh SØREN
Avatar billede nva Praktikant
21. marts 2007 - 09:01 #1
Hvis du kan boote på din xp-cd, kan du prøve at gå i recovery console og skrive CHKDSK c: /p /r så undersøges/repareres din harddisk for eventuelle fejl. Men det kan også skyldes ram-fejl eller din strømforsyning - ja alt muligt. Hvis chkdsk ikke virker kan du prøve at fjerne en af ram-blokkene (hvis der er mere end 1) og så prøve at starte pc'en igen.
Avatar billede soerenxd Nybegynder
21. marts 2007 - 19:32 #2
Ram viker. Har lige tjekket. Hvordan åpner man recorvery console....
Avatar billede soerenxd Nybegynder
21. marts 2007 - 22:14 #3
Lukker
Avatar billede nva Praktikant
22. marts 2007 - 07:49 #4
?? hvorfor lukker du bare? Virker det nu og i såfald, hvad gjorde du?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester