Avatar billede bolle006 Nybegynder
14. januar 2007 - 23:53

Fjernbetjinings software??

Hej har fået mig en HTC TyTN, eller Qtek 9600 som mange også kalder den. På den vil jeg gerne installerer noget software,så jeg kan bruge den som fjernbetjening til mit tv, anlæg osv.

Jeg har tidligere brugt Total Remote på min Qtek 9000, og det har virket fint. Men På HTC TyTN kan jeg bare ikke få det til at virke. Jeg kan sagtens installerer det, og det ser også fint ud, indtil jeg prøver at indkode signaler fra min fjernbetjening, det vil den bare ikke. Det er lige som om at den ikke modtager noget som helst, selv om den infrarøde port er sat op til at modtage alt inkommende. Hvis jeg tager min mobil og forsøger at overfører en kontakt via infrarød, er der heller ingen problemer.

Så hvad kan der være galt, er det fordi softwaren ikke understøtter HTC TyTN eller hvad??

Jeg håber I kan hjælpe mig, med en eller anden remote software der virker....

Takker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester