Avatar billede thyraandreajen Nybegynder
04. januar 2007 - 15:31 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Skærmen deler skrivebordet op i flere afdelinger.

Når min PC starter op , med Window 98 ( gamle sager ) fungerer skærmen OK.Når der er bootet færdig , går skærmen i smadder ,den viser skrivebordet i ca.5-6 afdelinger .Hvad kan problemet være ,fejlagtig opsætning , eller hvad ???.
Kom nu Nørder .
Avatar billede gratis Nybegynder
04. januar 2007 - 15:38 #1
afinstaller og geninstaller din grafik driver og lidt flere oplysninger om hvordan problemet er opstået... foreks. efter opdatering af software ? eller nedbrud på maskinen ?
Avatar billede michaelkaas Nybegynder
04. januar 2007 - 15:39 #2
5-6 der viser det samme? eller?
Prøv at boot op i VGA mode, kan være det hjælper, men ellers prøv at afinstaller dit grafikkort og installer igen.. lige hurtigt hvad jeg kunne komme på
Avatar billede thyraandreajen Nybegynder
05. januar 2007 - 17:24 #3
Hej michaelkåes , måske var det en god løsningn du anviste . Blot er jeg ikke rigtig klar over hvordan jeg afinstallerer grafikkortet,da jeg ikke kan komme ind i maven på dyret .
Avatar billede thyraandreajen Nybegynder
14. januar 2007 - 13:44 #4
Det er vanskeligt for mig at følge dit råd -michaelkaas - selv om det lyder som den rigtige løsning på problemet ,jeg kan nemlig ikke komme i forbindelse med skrivebordets start ikon . Jeg kan derimod godt nå ind til Bios, når jeg starter computeren og trykker delet.
14. januar 2007 - 17:00 #5
PS: Den 'efterlyste' [Start]knap ka' altid aktiveres via din staveplade (=tastatur) - der er en for mange en "WindowsTast" nederst venstre. Tryk der og naviger via piletasterne.
Det er kun amatører der kun ka' bruge [Start] vha musen ...
Avatar billede thyraandreajen Nybegynder
16. januar 2007 - 14:16 #6
God IDE dr1-tusind-tak ! Det viste jeg ikke " hvor nemt kan det dog være "
16. januar 2007 - 22:13 #7
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester