Avatar billede greensworld Nybegynder
04. december 2006 - 22:34

TV Tuner virker ikke i Vista Media Center

Hej,

Det ser godt nok ikke ud til at der er mange der har Vista herinde, men jeg prøver alligevel - der plejer altid at være nogen der ved noget :)

Jeg har købt en HP M74440.dk i Bilka (så er jeg også selv ude om det har jeg hørt ;) 64 bit med XP media Center.

Dette prøvede jeg ganske kort og det virkede fint med media center. Jeg har et NVIDIA® GeForce™ 7300LE Turbocache grafikkort og det ser ud til at mit tv-tuner kort er et asustek fm7173 eller 74, men det kan jeg ikke rigtig finde beskrevet nogen stedet.

Nu har jeg så installeret Windows Vista RC2 og Vista kan fint finde mit grafikkort og den har også fundet et Tiger Gapture Device som jeg mener er driveren til tv-tuneren.

MEN - når jeg prøver at søge på kanaler i Media Center finder jeg bare ikke noget som helst - den kan heller ikke genkende at det er Cable jeg prøver at se - og jeg er ved at gå helt kold :)

Jeg vil gerne have det til at virke med Vista da jeg ikke har nogen recovery CD til at komme tilbage til XP. Jeg giver selvfølgelig max point for hjælp til den her.

Jeg har haft downloadet den sidste nye driver til mit grafikort, men jeg kan ikke finde nogen asus drivere til Vista :)

HJÆLP!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester