Avatar billede seb97 Nybegynder
14. november 2006 - 18:53 Der er 11 kommentarer

trojan.win32 / dialer / rootkit - HJÆLP

hey, jeg har fået en virsu på min pc, jeg kan ikke åbne programmer med den, idet der kommet et vindue som siger jeg skal vælge hvilket program jeg vil åbne det pågældende program med!
har prøvet at hente ewido m.fl. men det dur ikke idet jeg ikke kan installere dem efter at have downloaded dem( idet jeg ikke kan åbne programmer). Kan heller ikke komme ind i fejlsikret tilstand da min skærm siger at opløsningen minimum skal være 12xx x xxxx. har kørt online ewido men det har ikke hjulpet. alle ikonerne på pc'en er 'hvide'....hvad kan jeg gøre?
Avatar billede dexter2000xp Nybegynder
14. november 2006 - 19:22 #1
ehm.. http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm .. Medmindre det er en hardcore virus i hvilket tilfælde du bør hente en virusscanner (eksempelvis: http://free.grisoft.com/doc/avg-anti-virus-free/lng/us/tpl/v5), brænde den ud, reformatere/geninstallere windows og installere den hentede virusscanner før du giver din PC adgang til internettet.

mvh
Jonas Høiberg
14. november 2006 - 19:29 #3
Dvs. du ka' ikke engeng køre en HiJackThis Log ->
http://www.spywareinfo.dk/index.htm#/manualer/hijackthis.htm
???
Avatar billede seb97 Nybegynder
14. november 2006 - 19:35 #5
nej, kan ikke køre HijackThis... når jeg henter et prog kan jeg kun "gemme", og ikke "køre" ...er det muligt at lave dette om således at jeg oss kan trykke på "kør" i stedet for "gem"?...desuden virker pandaantivirussen ikke...
Avatar billede seb97 Nybegynder
14. november 2006 - 19:36 #6
provo? hvad mener du?..r ikk helt med..
14. november 2006 - 22:18 #7
http://www.eksperten.dk/list.phtml?sort=&order=DESC&status_1=on&status_2=on&spm_creator=seb97&spm_part=&spm_answer=&find=&engine=exp - du har oprette en del spm. som nu hænger i luften - er tilsyneladende ikke afsluttet ? Er de da stadig aktuelle ? Ikke specielt populært ...
http://expfaq.1go.dk/?id=3#behandling_af_svar

Det er det jeg forsøger at hentyde til ...
14. november 2006 - 22:20 #8
Du skal IKKE "KØR" programmet men GEM det først et sted du ka' finde bagefter. Og DERFRA KØR programmet - som der stå i guiden -> http://www.spywareinfo.dk/index.htm#/manualer/hijackthis.htm
17. november 2006 - 11:55 #9
???
Avatar billede seb97 Nybegynder
17. november 2006 - 16:39 #10
men som jeg skrev kan jeg ikke installere et program...og derfor tænkte jeg om det var muligt bare at køre...men jeg tror det ender med at jeg bare formaterer hele c ...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester