Avatar billede noerdar-dilling Nybegynder
07. november 2006 - 07:51

Installation af frontpage exstentions 2002

Problemstillingen er at jeg har indstalleret frontpage exstentions 2002 fra tilføj & fjern windows komponeneter. Dette går fint, men hvis jeg skal ind på administrationsmodulet skal jeg angive brugernavn og adgangskode. Hvis jeg anvender administrator virker dette ikke. Men sætter jeg selve websitet "Microsoft Sharepoint" i IIS 6 til at køre med administratoren som anonym bruger kan jeg godt logge ind. Hvorfor virker det ikke ved at køre programmet under IUSR_computernavn Det har selvfølgelig noget med rettigheder at gøre men alle de steder jeg har fundet skulle det være muligt at tilgå det site lig eså snart man har indstalleret det.

Dette var den ene ting. Den anden ting er at hvis jeg skal tilføje exstentions til et andet site kan jeg ikke dette med mindre jeg sætter det site til også at køre som administrator i den anonyme bruger. Herefter kan jeg komme ind og lave en bruger til sitet og skiftet til den bruger under anonym bruger. Problemet er så er denne bruger har for mange rettigheder som anonym bruger, så alle bare kan tilgå sitet med frontpage og rette i det. Men jeg ved at alle skal stå til IUSR, men så virker logins ikke. Jeg ved ikke hvordan de forskellige permissions skal stå på de forskellige mapper eller om man skal kopierer nogle frontpage exstention filer ind i de forskellige websites for det virker. Der er også det problem at jeg ikke ved hvilke rettigheder der skal være på de forskellige sites root mapper. Der er også den indstilling med om at basic authencication skal være slået til sammen med intergrated windows.

Håber der er nogle der kan hjælpe. Har 5 sites der skal køre med frontpage server exstentions.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester