Avatar billede lasserks Nybegynder
22. oktober 2006 - 16:42 Der er 1 løsning

Vinduet bliver sat ud i et øjeblik og så tilbage

Jeg undrer mig over hvad der sker med min pc.

Jeg har problemer med at køre spil i fuldskærm. Spillene hopper ud af fuldskærmen og minimeres på skrivebordet. Jeg skal herefter maksimere vinduet igen for at spille videre.

Men jeg kan også se at når jeg åbner vinduer, i f.eks. stifinder eller internet explorer, så bliver de vinduer jeg bruger regelmæssigt sat i baggrunden af et eller andet spøjst som ikke kommer op på skærmen.
Jeg registrerer det ved at den øverste blå bar hvor der står hvilket vindue der er åbent, eller i Internet Explorer hvilken side man er på, bliver grå i ca. 2 sekunder for så at blive blå igen.

Hvad kan årsagen være til dette? Jg tænker at det kan være det samme som forårsager problemer med spil i fuldskærm.
Avatar billede lasserks Nybegynder
29. oktober 2006 - 10:31 #1
Ingen svar eller kommentarer
Jeg lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester