Avatar billede hardcorewizard Nybegynder
16. oktober 2006 - 21:10 Der er 4 kommentarer

Lexer/Parser generator til C#

Hejsa,

Er der nogen der kender nogle gode værktøjer a'la Flex/Bison / Lex/YACC til C#?
Jeg har set mig lidt omkring, og er bl.a. stødt på MPLEX/MPPG som tilnærmelsesvis følger Flex-implementeringen (dog med visse forskelle), men som desværre har en meget sparsom dokumentation (indtil videre).
Så er der antlr, som ser gennemarbejdet og god ud, men som benytter sig af en anden syntaks. Tilsyneladende har den lexeren og parseren defineret i samme fil, og understøtter en hel del avancerede features.
Derudover er jeg stødt på en masse mindre produkter, bl.a. MinossaCC og Coco/R. Jeg har pludselig for mange valg, og har ikke tid og lyst til at sætte mig ned og sætte mig ind i alle disse parser generatorers syntaks for at finde den bedste.

Jeg skal ikke implementere nogle avancerede sprog, men primært benytte funktionaliteten til udvikling af EDI-software, da håndlavede parsere er noget ballade at vedligeholde.
Nogen der har nogle tips?
Avatar billede coderdk Praktikant
16. oktober 2006 - 21:24 #1
Der er vist en hel del - MinosseCC, Jay, ANTLR C#, Coco/R og C# Lex

http://www.codeproject.com/csharp/minossecc.asp
http://www.antlr.org/
http://www.ssw.uni-linz.ac.at/Coco/#CS
http://www.infosys.tuwien.ac.at/cuplex/

Har desværre ikke den store erfaring med nogen af dem - Mit indtryk er, at ham der har lavet MinosseCC har prøvet en del før han startede med at lave den...
Avatar billede coderdk Praktikant
16. oktober 2006 - 21:26 #2
Avatar billede hardcorewizard Nybegynder
16. oktober 2006 - 21:35 #3
Hmm, nu fik jeg da et par flere ;). Ser lige lidt nærmere på C#LEX/CUP i den den nærmeste fremtid, den kunne godt være interessant.
Avatar billede arne_v Ekspert
17. oktober 2006 - 00:37 #4
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester