Avatar billede palito Nybegynder
18. maj 2006 - 20:16 Der er 1 kommentar

'Brænde' undertekster fast

Jeg har anskaffet mig en .srt-fil, som jeg har fået at vide jeg skal køre smamen med et specielt program for at få undertekster på min film.

Jeg ønsker bare ikke at køre det program, men derimod køre mit normale 'film-afspilning'-program, og samtidig få brændt mine undertekster fast i filmen, så de bliver en del af hvad der vises på skærmen.

Hvordan kan det lade sig gøre?
Avatar billede 2kbo Nybegynder
18. maj 2006 - 20:35 #1
At reencode en film sådan at du får undertekster brændt ind i filem, vil betyde kvalitets tab og tager også en del tid at lave.

Derfor bør du nok overveje DirectVobSub, da det integrere sig ind i alle afspillere der bruger DirectShow til at vise filmen (Windows Media Player, Media Player Classic, osv osv).

DirectVobSub kan hentes her: http://www.free-codecs.com/DirectVobSub_download.htm
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester