Avatar billede hc-riis Nybegynder
02. februar 2006 - 22:55 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Fuld funktionel HDD "forsvinder" fra Windows

Jeg har lige formateret min computer, og alt er som normalt. Jeg åbner "Denne Computer" men kun ét drev er vist. Min sekundære 200 gb Seagate Barracuda er "væk". Jeg går ind i diskhåndtering, og ser at disken findes og er "i orden".

Problemet er bare at disken har et navn, men intet Drev-bogstav. Herved kan jeg ikke højreklikke og f.eks. vælge nyt bogstav. Den eneste mulighed jeg har er Hjælp og SLet partition. Problemet er bare det, at jeg har 40 GB liggende derpå, hvoraf 200 mb er vigtigt skolearbejde og lign.

Er det på nogen måde muligt at give drevet et "bogstav" udenom diskhåndteringen, eller findes andre løsninger på problemet ?
Avatar billede face Nybegynder
02. februar 2006 - 23:02 #1
Har du mulighed for at sætte den i en anden computer? Så burde du prøve det og tage backup hvis den kan finde den.
Avatar billede hc-riis Nybegynder
02. februar 2006 - 23:17 #2
Det har jeg desværre ikke. Desuden kører mine hdd s-ata. Min systemdisk er ligeledes en S-ata, men den virker upåklageligt.
Avatar billede hc-riis Nybegynder
06. februar 2006 - 08:08 #3
Problemet er løst. Norton Go Back har åbenbart "låst" hdd'en fast.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester