Avatar billede landish Nybegynder
03. maj 2005 - 12:45 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Hvorfor virker fjernskrivebord kun den ene vej?

Vi er to der kæmper bravt med at få fjernskrivebord til at virke. Vi kører begge med Win XP. Den ene med pro. Begge med Cybercity ADSL. For at få alt til at virke, har vi åbnet op for alle porte uden undtagelse. Vi har også forsøgt med at køre direkte på adsl boxen og uden om alle andre routere/swithes. Samtidig har vi begge givet tilladelse til, at man kan bruge fjernskrivebord på begge pc'ere. Her opstår problemet. Det virker nemlig kun på den ene PC, at man kan få lov at styre den andens skrivebord. Forsøger man at tage kontrol over den anden pc, melder pc'en blot, at værten ikke kan findes. Forespørgslen er sendt både via Messenger samt som mail. Vi har forsøgt at kigge nærmere på den aktuelle invitation for at tjekke porten med den som er registreret i registreringsdatabasen, men lige lidt hjælper det. Firewalls m.m. er komplet fjernet og vi har tilmed reetableret begge maskiner.
Nogen gode ideer???
Avatar billede gratis Nybegynder
03. maj 2005 - 13:09 #1
man kan med en Windows XP Home overtage en Windows XP Professionel men ikke den anden vej rundt...
"Frequently Asked Questions About Remote Desktop" http://www.microsoft.com/windowsxp/using/mobility/rdfaq.mspx ,i ka bruge Netmeeting som er indbygget i begge systemer, http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;da;878451 , der er endvidere forskellige udgaver af gratis programmet VNC,
http://www.realvnc.com/  http://www.tightvnc.com/  http://ultravnc.sourceforge.net/
bruger selv ultravnc :)
Avatar billede landish Nybegynder
03. maj 2005 - 13:32 #2
Tak for svaret. Jeg uddyber lige lidt. Min PC har home versionen af XP og min far i dette tilfælde har pro versionen. Derfor burde jeg i følge dig kunne styre hans pc uden problemer. Og i øvrigt i følge Microsoft. Sagen er bare total omvendt. Min far kan styre min og jeg kan ikke styre hans. Nu bliver jeg snart endnu mere forvirret :-)
Avatar billede landish Nybegynder
23. februar 2006 - 18:53 #4
...
Avatar billede landish Nybegynder
23. februar 2006 - 18:53 #5
...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester