Avatar billede kelroy Nybegynder
21. februar 2005 - 12:25

RAID Problemer/ Asus P4C800

Jeg har nogle problemer angående mit RAID! Problemet ligger i, at jeg har problemer med, at når jeg f.eks. bare tager stikke ud fra den ene hardisk og sætter den i igen.! så virker mit system ikke, og den siger at enten er Array disabled eller failed!. Det virker som om at mit bundkort ASUS P4C800 ikke kan finde ud af, at opretholde forbindelsen, men alligevel er jeg tvivl?

Er der andre der kender til problemet hvis man tager satakablet ud og sætter det i igen, så virker den ikke!. Har været nødsaget til at gøre windows recovery for at redde mine filer!. En ting som kan virke er ved at slette selve array'et og lave en ny!. så siger den ikke fejl angående forbindelse eller andet... men så har den svært ved at boote ind i windows???

Harddisken er lige blevet skiftet ud så den er ikke defekt!. Kunne det være mit bundkort som fejler noget???

Mvh Steffan Andersen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester