Avatar billede keysertr Nybegynder
08. januar 2005 - 12:30 Der er 2 kommentarer

Ny proccesor

Jeg står og skal til at anskaffe mig en ny cpu. Jeg over meget en Athlon XP-M (http://www.edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=91015).
Vil den kunne passe til min computer, jeg ejer en
Shuttle SN41G2 v.1.
På forhånd tak.
Avatar billede re-flex Nybegynder
08. januar 2005 - 18:15 #1
Såvist jeg kan se er det det en Mobile processor du har valgt. Og det tror jeg ikke din Shuttle understøtter. Mobile CPU'er er beregnet til bærbare PC'er.

Du skal istedet vælge en Socket 462 processor. Din Shuttle understøtter FSB hastigheder på 200FSB, 266FSB og 333FSB, såvidt jeg ved. Det vil sige AMD Athlon/Duron/XP.

Fx denne CPU skulle gerne passe:
http://www.edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=10878
Avatar billede slasher_x Novice
09. januar 2005 - 00:38 #2
Mobile processorer er beregnet til bærbare men kan godt benyttes i stationære PC´er. Bemærk venligst at det er samme socket (i dette tilfælde Socket A/462)

ifølge http://www.edbpriser.dk/review.asp?ID=1408 så understøtter din Shuttle FSB 200 og 266, socket A/462! Den cpu du linker til kan godt benyttes i din Shuttle da den kører FSB 266... Den cpu re-flex linker til kører FSB 333 og kan derfor ikke benyttes i den!!!

Fordelen ved XP-M modellerne er at de har et lavt strømforbrug og ikke udvikler meget varme, hvilket jo er godt i en shuttle :-) og så er de velegnede til overclock hvis du sku´få lyst til det....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester