Avatar billede Nicolai Nybegynder
07. oktober 2004 - 15:40 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Merge PDF layers

Hej,

Jeg har tidligere anvendt en VB kode der kunne tage 2 PDF filer og merge dem sammen i ét PDF dokument. F.eks. ville 2 PDF filer med hver 5 sider, blive til 1 PDF dokument på 10 sider. Denne kode fungere perfekt.

Men nu har en ny udfordring vist sig: Kan jeg tage to PDF dokumenter og merge oven i hinanden. Forstået på den måde at det nye dokument i ovenstående tilfælde kommer til at bestå af i alt 5 sider - men hver side er en blanding af begge side 1 (far hvert dokument). Man kan f.eks. forstille sig at brevpapir i den ene PDF fil kombinere med brevet indhold fra en anden PDF fil - og ender som en side i en ny PDF fil der indeholder det samlede færdige brev.

Er der nogen der kan hjælpe?
Avatar billede martin_moth Mester
08. oktober 2004 - 08:24 #1
Du skal nok starte med at fortælle hvordan det program du allerede har lavet virker. Det er vel ikke kode direkte i VB der sætter PDF'erne sammen, der er vel noget adobe involveret. Eller?
Avatar billede Nicolai Nybegynder
08. oktober 2004 - 18:09 #2
Det er naturligvis nogle kald til Adobe Acrobat jeg bruger. Men jeg ikke så meget inde i det... Jeg har lån lidt kode hist og her fra nettet, og ondt endt med at få stykket noget sammen der virker... :o)
Avatar billede Nicolai Nybegynder
22. februar 2005 - 11:15 #3
Spørgsmålet lukkes!
Avatar billede loss Nybegynder
28. februar 2005 - 15:07 #4
Hej.

Er det muligt at få et indblik i den kode som merger de 2 pdf filer?, skal nemlig bruge noget lignende.

På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB