Avatar billede jette1 Nybegynder
20. september 2004 - 22:09 Der er 1 kommentar og
1 løsning

sunsite.dk og online newsreader

Jeg har programmeret en online newsreader til www.dk-fritid-dyr-kat.dk, så folk kan følge med i nyhedsgruppen via gruppens hjemmeside. Jeg har lige fået egen webserver og har ikke lige pt. mod på at installere Leafnode.
Jeg tænkte derfor at jeg ville benytte mig af sunsite.dk som er den eneste offentlige newsserver jeg kender til i Danmark. Men de kræver at man har en konto... jeg har derfor oprettet en konto, men i den mail jeg fik med brugernavn og adgangskode, står der at den kun er til personlig brug :-/ ... så kan jeg jo ikke så godt bruge den konto til hjemmesiden, da den hver vil blive brugt af flere personer...

Er der nogen der har kendskab til en anden server man kan bruge? Det skal lige siges at jeg har et cronjob kørende, som henter indlæg ned hvert 10'ende minut.. men kun fra gruppen dk.fritid.dyr.kat, så det er ikke voldsomt meget trafik vi genererer..
Avatar billede jette1 Nybegynder
25. september 2004 - 11:48 #1
Jeg tror jeg prøver at spørge et andet sted...
Avatar billede jette1 Nybegynder
02. november 2004 - 21:13 #2
bla
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester