Avatar billede humpfrey Nybegynder
13. juli 2004 - 19:38 Der er 1 kommentar og
1 løsning

hvorfor kommer der blåt i tabellerne, når D ikke skulle være der

jeg er igang med at lave en side i php, www.webpeter.dk/test/  der mangler CSS ( forslag hertil er velkomne ), og ingen af link'sne er klar endnu. Men i tabellerne kommer der blåt, Iframes er ikke gennemsigtige i IE, men er det i Moxilla-Firefox, selv om der også kommer blåt der ?
Hvad er der galt?
Mvh Humpfrey
Avatar billede humpfrey Nybegynder
13. juli 2004 - 21:07 #1
jeg fandt ud af hvad det var der lavede det blå, det var den side der blev loaded ind i den miderste Iframe, hvor bg farven var sat til "transperent", og det virkede åbenbart som en "bluescreen". Men jeg ved stadig ikke hvorfor de Iframes kun er gennemsigtige i browseren Firefox fra Moxilla, men ikke i IE !! ?
Mvh
Avatar billede humpfrey Nybegynder
13. juli 2004 - 22:32 #2
nu har jeg også fundet ud af det, og styret det med css... ( det skal stadig rettes meget) MVH Humpfrey
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester