Avatar billede tearz Nybegynder
01. marts 2004 - 10:17 Der er 3 kommentarer

Afmontering af køler holder på et abit ic7 max3

Jeg skal til fjerne køleholder på mit abit ic7 max3 bundkort men jeg er bange for at ødelægge noget hvordan fjerner jeg den lettest mit problem er de grå holdere de er ikke til at rykke ud :( nogen der har prøvet det samme og ved hvordan?
Avatar billede hamstro Nybegynder
01. marts 2004 - 13:18 #1
Jeg har fjernet kølerholderen på et Abit IS7-G, og jeg går ud fra at systemet er nogenlunde det samme. Du skal bare finde en lille spids ting, som du kan presse de grå holdere ud med fra bunden. Det sidste stykke kan du evt. klare med en tang fra oven. Thermalright har en ganske udmærket guide til hvordan det skal gøres på http://www.thermalright.com/a_images/pdf/p4rm.pdf . Håber det hjælper.
Avatar billede tearz Nybegynder
01. marts 2004 - 14:04 #2
takker hamstro:) skriv et svr pointsene er dine
Avatar billede hamstro Nybegynder
01. marts 2004 - 14:13 #3
Det var så lidt - god fornøjelse!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester