Avatar billede nistelrooy Nybegynder
27. januar 2004 - 21:50 Der er 2 kommentarer

PES 3 kan ikke læses !

Hej alle...!

Håber I kan hjælpe mig med følgende problem:

Jeg har lige anskaffet mig PES 3 (Pro Evolution Soccer 3) til PC, og da jeg i eftermiddags kom hjem og glædede mig til at spille det opstod der desværre et problem, som der senere viste sig at jeg ikke kunne løse...
PES 3 CD'en kan nemlig ikke læses. Når jeg putter den i drevet, så læser/loader den lige et par sekunder, hvorefter der ikke sker yderligere. I Denne Computer har den ikke engang registreret at der er blevet smidt en skive i !

Det skal lige siges, at den ikke virker på nogen af de to drev jeg har - men med alle de andre spil jeg har, der virker det fint !

Så håber seriøst at i kan hjælpe mig med dette irreterende problem !?...

PÅ forhånd tak !
Avatar billede ghostweb Nybegynder
27. januar 2004 - 21:54 #1
siger den en fejl ?
Avatar billede nistelrooy Nybegynder
27. januar 2004 - 21:57 #2
Nej, når jeg har sat skiven i, loader den den som sagt lige et par sekunder og så sker der ikke mere - ikke det mindste ! Forstår simpelthen ikke hvad problemet kan være, men håber virkelig der er nogen der gør !
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester