Avatar billede kama Nybegynder
17. januar 2004 - 11:03 Der er 1 løsning

Installering af USB-enhed

Hej!

Jeg fedter lidt med at installere en USB-enhed under Windows XP. Jeg følger som normalt den hardware installationsguide, der fremkommer når enheden tilsluttes. Jeg havde lidt problemer med at finde en korrekt driver, og jeg kom til at køre hele guiden igennem uden at få driveren installeret. Ovenikøbet var der et afkrydset felt, hvor der stod noget med at den ikke skulle spørge efter software igen. Det var dumt, da jeg nu har behov for at den spørger igen. Hvor kan man omkonfigurere den, så den spørger igen alligevel?
Avatar billede jakobclausen Nybegynder
17. januar 2004 - 11:15 #1
Højreklik på denne computer -> Egenskaber -> Hardware -> Enhedshåndtering ->
Find din usb enhed på listen der komme frem -> Er sikkert markeret med en gulboks med et udråbstegn i -> Højreklik og vælg "opdater driver"
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester