Avatar billede streetniki Nybegynder
04. november 2003 - 18:49 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Trainers til CNC Generals ZH

Hejsa..

Nu har jeg sku ledt så meget jeg overhoved har kunnet, og jeg leder efter en trainer til CNC Generals Zero Hour. Jeg kan kun finde en +1 trainer, og en +2 og en +3 trainer. Men jeg tænkte på, om det måske var muligt at der fantes en trainer til Zero Hour, som måske havde over 3 funktioner..

Hvis du kan finde en eller flere til mig, score du dig lige 30 points! ;)

//Niki
Avatar billede carbonic Nybegynder
04. november 2003 - 18:53 #1
Har heller ikke kunne finde det, men det er heller ikke sjovt at bruge dem, jeg brugte dem kun da jeg skulle tjekke ale de nye ting ud så hurtig som mulig
Avatar billede bleze Nybegynder
05. november 2003 - 00:20 #2
mega let spil... hvad med at øve dig istedet for at snyde ;)    snyd dur ikke når du bliver banket på lan af dine venner fordi du ikke kan noget fordi du er vandt til at synde
Avatar billede streetniki Nybegynder
08. november 2003 - 20:01 #3
luk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB