Avatar billede solisian Nybegynder
10. juni 2003 - 20:12 Der er 1 kommentar

Fjernet PCMCIA adopter!

Hej
Jeg har slettet ved fejl min PCMCIA adopteren fra min bærebar PC! Jeg har ikke windows XP home edition cd´erne og ved derfor ikke hvordan jeg kan skaffe PCMCIA adopteren. Er der nogen der der kan hjælpe mig med det?
Jeg har også prøvet microsoft siden, men ikke helt med success. Den er heller ikke på mit eget windows drev på harddisken. Så........
vh
Solisian
Avatar billede tonnybrandt Nybegynder
10. juni 2003 - 23:01 #1
Hvad er det for en bærbar pc ?
(mærke og den eksakte model)
Typisk henter man driverne på producentens hjemmeside, men mht xp og bærbar mener jeg nu at den er ret god til at have driverne selv, så du kan evt gå i kontrolpanelet | tilføj hardware | og se om guiden ikke kan finde din pcmcia adapter igen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester