12. marts 2002 - 20:35Der er
23 kommentarer og 1 løsning
æggeblommer
Lad være at spørge hvordan eller hvorfor men jeg skulle bruge æggehviden fra 4 æg og derfor er jeg endt med 4 æggeblommer som rest...... det virker som lidt af en spild bare at smide dem ud, så hvis der var nogle der vidste hvad man kan bruge dem til såååå..........
æggehvide 75 g sukker per æggehvide fra størrelse 2 æg
Æggehviderne piskes helt stive. Havldelen af sukkeret piskes i de stiftpiskede hvider, til det er opløst. Resten af sukkeret vendes i. Bages på næstøverste af 4 riller ved 150 grader C i 1 time.
Må man håbe han går med paryk (Går det vist lidt nemmere !)
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.