Avatar billede kiss96 Nybegynder
29. april 2000 - 20:19 Der er 1 løsning

Flere problemer med DOS klienter

Hej igen,

Egentligt er dette spm. til skovhus som jeg skylder nogle point, men andre må også gerne svare hvis de kan. Alle skal nok få point.

EnableOpLocks løste problemet med sharing af dos filer på nt serveren, men stadig er der nogle få problemer. Hvis 2 forsøger at åbne filen samtidig bliver den ene ganske vist afvist, men det virker som om index til filen ikke bliver låst samtidig. Når der bliver oprettet 2 records samtidig (eller næsten samtidig) er dataene godt nok registreret men indexen viser kun den sidste der blev oprettet.

Er det noget du ved noget om også ?
Avatar billede skovhus Nybegynder
01. maj 2000 - 00:42 #1
Der er 2 andre indstillinger du også kan prøve:

UseOpportunisticLocking og UtilizeNtCaching. Begge er dwords der skal være 0 og begge skal findes i registreringsdatabasen under:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters

Jeg tror at den med UtilizeNtChaching vil løse problemet med index filen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester