Avatar billede mort1 Ekspert
16. november 2019 - 14:12 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Foto duplikat finder / remover

Her forfærdelig masse billeder på min computer, flere af dem i indtil flere kopier, med forskellig placering, så nu skal der ryddes op.
Hvilken Foto duplikat finder kan I anbefale - Gerne - men ikke nødvendigvis gratis.
Avatar billede kurt54 Ekspert
16. november 2019 - 15:43 #1
Jeg foretrækker  http://www.alldup.info/alldup_help/alldup.php

Kan både finde ens filer - og similar files. Dvs  billeder der er bearbejdet - justeret eller beskåret.  Sidstenævnte kan være billeder taget i burst mode. Der er mulighed for at flytte til et bibliotek fremfor direkte sletning...
Avatar billede mort1 Ekspert
11. januar 2020 - 15:20 #2
Jeg havde en DVD med en gammel Auslogics Duplikat File Finder liggende - Da jeg installerede den, blev den automatisk, og uden omkostninger, opdateret til nyeste version, så det er helt fint Jeg synes den er rimelig nem at arbejde med, så den blev mit valg / genvalgte. Men tak for dit indspark.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester